Uncategorized

Gullkantet post 

Pakker i posten er noe av det beste som finnes ❤️ I det siste har jeg bestilt litt fra selgere på nett og mye fint har derfor ventet på meg i postkassen. I forrige uke toppet det seg, og jeg har fremdeles stjerner i blikket. 

For en stund siden bestilte jeg nemlig en liten førjulsgave til meg selv. Jeg har aldri vært spesielt opptatt av håndfarget garn, og egentlig ikke likt flerfarget eller spettete garn så godt. Men man blir jo påvirket av Instagram og podcaster, og jeg hadde lyst å prøve et håndfarget garn. Da jeg så at Dandelion and Dogwood skulle ha et slipp med garn og prosjektbager, så visste jeg at dette var tiden for å unne seg noe. Så kom det plutselig en gullpakke i posten.Jeg bestilte lynraskt, men selv på 4 minutter ble den andre fargen jeg skulle kjøpe utsolgt. Men jeg fikk sikret meg en hespe garn og en stor prosjektbag. Se så utrolig fin! Bagen har til og med en liten bjelle som klinger koselig. Julestemningen er på plass. 


Garnet var også veldig fint, synes jeg. Gullspetter og glitter, kan det bli bedre? Jeg vet ikke enda hva jeg skal bruke det til, men kanskje sammen med et annet nøste i et sjal, eller til superluksuriøse sokker? Eller i finvotter? Foreløpig skal det få se fint ut som det er, det har ingen hast å bruke det opp.


Jeg kjøpte også en prosjektmappe fra flinke Tusen masker. Den er helt perfekt til småprosjekter, og se de fine fargene da! Litt gull og glitter på denne også 😊 


Nå har favorittprosjektene fått nye steder å bo ❤️

4 kommentarer om “Gullkantet post 

 1. Hej igen Martine😀
  Sikke fine ting du har produceret gennem høsten!
  Jeg har i høsten selv strikket en børstet alpaka bluse som minder om din. Min er (på dansk)okkerfarvet (ved ikke hvad det hedder på norsk!)
  …Og sikken fin bag med den søde lille bjelle. – jeg må simpelthen have noget med glimmer efter at have set den!
  Jeg glæder mig til at se hvad du får produceret af det nye garn – det blir fint!
  Her bliver der strikket baby-sager. Jeg skal være Farmor ca. d. 5. december – og glæder mig vældigt til at få endnu et lille menneske i familien.

  Klem Liselotte, Danmark

 2. Så moro å innom her når du hadde så mange fine innlegg. Den prosjekt-mappa har eg sååå lyst til å bestille. Var innom på nettsida med eingong du la ut på Instagram. Heilt nydelig. Følte eg måtte holde igjen.. men sprekker snart. Godt nyttår!

 3. Det garnet ser utrolig fint ut! Får skikkelig lyst å lære å strikke etter å ha bladd gjennom bloggen din, altså 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s