Hva har jeg på pinnene? · Strikking

Hva har jeg på pinnene? 

Et spontaninnlegg med bilder rett fra sofakroken, fordi jeg plutselig savnet å blogge ❤️

Jeg sliter med å gjøre ferdig ting for tiden, sånn helt ferdig. Jeg har felt av både jakker og gensere, men det mangler småting på dem som gjør at de ikke har flyttet helt ut av garnkurven. Du vet, koftebånd, knapper, trådfesting, luesnorer… Det er fordi jeg stadig fristes av å legge opp til nye ting, men hvor dumt er det ikke å la fine prosjekter liggende 99 % ferdig? Jeg lover at jeg snart skal ta meg sammen, og at det kommer et innlegg med mange nye ferdige ting 😊 I mellomtiden tenkte jeg å vise hvilke prosjekter som distraherer meg fra ferdigstillelse.

Jeg holder på med 4 prosjekter, hvorav 2 har fått hvile litt i det siste.

Netherton cardigan 


Denne begynte jeg på da jeg var på hytta i Kr.Himmelfartshelga. Optimistisk på at den skulle bli ferdig til å bruke i min bestemors bursdagsselskap første helg i juni. Dessverre undervurderte jeg tidsbruken på å strikke ermene, og jakken ble ikke ferdig. Derfor har den fått hvile litt. Skal snart plukke den opp igjen, for det er egentlig en perfekt jakke å ha til sommerkjoler her oppe i kalde nord.

Pan sommertopp


Dette er et helt nytt mønster, som jeg la opp til samme dag som oppskriften ble lagt ut på Ravelry. Det er en topp med skogsmønster og korte ermer på pinne 3, perfekt for meg som er glad i skogen og liker Hamsun (ref mønsternavnet). Det tar litt tid med mange masker og mønster på tynne pinner, men jeg koser meg med denne.

Cumulus bluse


Dette er også et helt nytt mønster, fra Petiteknit. En tynn og lett genser i dobbel silk mohair, med nydelig halsringning. Har egentlig ett nøste for lite, så jeg strikker litt ekstra fort for å få garnet til å rekke (noen som kjenner seg igjen?) Denne blir nok ferdig ganske snart! 😊

Wainthropp cardigan


Siste prosjekt, som også har fått hvilt seg litt i det siste, er en lysegul cardigan i lammeull. Akkurat nå ser det ut som en liten vest på grunn av måten den strikkes på, men jeg tror den kan bli fin når den er klar.

Det hadde vært fint å få ryddet både pinner og garnkurv før ferien, slik at jeg kunne begynt på noen helt nye finprosjekter når feriedagene kommer…

Hva strikker du på? ❤️

 

3 kommentarer om “Hva har jeg på pinnene? 

 1. Hej Martine

  Så mange fine projekter du har. Sikken fin pæon-rose! Jeg ville ønske min havde den farve. Min er mere lilla.
  Du må gøre projekterne færdige inden du starter nye op!!! Toppen med skogsmønster – wauw – den er så fin så fin.
  Den kunne jeg tænke mig at strikke.

  Klem Liselotte

 2. Fine prosjekter alle sammen! Anbefaler å få dem ferdige i en viss fart. Hva jeg strikker på? Er akkurat ferdig med Grete-kofte fra Bystrikk. Kommer straks på bloggen. Babysett er også underveis,og et par russesokker, og så har jeg Finull og Kauni til Fana-kofte på vent. Det er kjølig her også. Kofte-vær!

  Men ønsker god sommer likevel!

  Klem

 3. Oi, så fine! Jeg kan faktisk ikke utstå ull (mistenker at jeg er allergisk mot lanolin), haha, men jeg synes det er så fascinerende hva man kan trylle frem med noen garnnøster, to pinner, god tid og store ferdigheter. Blir mektig imponert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s