Uncategorized

Lenge siden sist

Plutselig lå bloggen i dvale i over 2 år! Til tross for en lang periode med strikketørke, så har jeg de siste månedene produsert masse 😍 

I takt med strikkepinnene har også bloggelysten økt, men strikkeverden har forandret seg litt siden sist. Instagram tar stadig mer over, og podcaster har også kommet til. Instagram er en fantastisk kilde til inspirasjon, og strikkepodcaster er det perfekte strikkeselskapet når man er alene. På grunn av alt dette nye er det lenge siden sist jeg leste blogger, men må innrømme at jeg savner det. Og det er sikkert flere enn meg som har skrivekløe, og synes det er litt kjedelig å fatte seg i korthet på instagram.

Nå har jeg lyst å skrive her igjen, vise frem prosjekter, snakke om garn, strikkebøker, norsk ull, kofter og annet som rører seg og meg i strikkeverden.  


Finnes det fremdeles noen som leser bloggen? Og har dere fortsatt å blogge selv? 

12 kommentarer om “Lenge siden sist

  1. Jeg leser blogger og blogger selv fortsatt, og er veldig glad for at du er tilbake! Gleder meg til å se hva du vil vise frem!:)
    Skal oppdatere bloggen min i morgen, er så mye jeg ikke har lagt ut!
    Fortsatt god helg!:)

  2. Herlig at du er tilbake! Eg har og hatt strikketørke nokre månadar nå og derfor prøvar eg og koma meg sakte men sikkert tilbake med enkle prosjekt. Ja, bloggverda har endra seg, men eg set framleis stor pris på koselige bloggar sjølv om eg må innrømme at eg kosar meg stort med gode podcastar. Eg gledar meg til å følgje deg vidare, ha ein fin strikkehaust. Frå Ingrid // vaniljehjarte.com

  3. Jeg ble kjempeglad da jeg så det var innlegg fra deg! Jeg liker fortsatt blogger og har holdt liv i min egen med ganske lange mellomrom. Jeg er veldig glad i det skrevne ord og ikke så hekta på podcaster og instagram, men det er jo fine ting det også. Bruker mest fora på Ravelry egentlig, det er heldigvis en del folk som skriver der (Uformelt og Anonyme Garnoholikere).

  4. Så hyggelig å se at du blogger igjen. Jeg leser fortsatt blogger, og blogger litt sporadisk selv også. Strikkelysten har varriert de siste årene hos meg også, men jeg legger ut hver gang noe nytt er kommet av pinnen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s