Sølvbåndet

Sølvbåndet – En drøm i oppfyllelse

Her på bloggen har jeg alltid vært litt anonym. Det er strikketøy, garn og pinner som står i fokus, og ikke så mye meg. Nå er det imidlertid dags for å avsløre litt. De siste to årene har jeg jobbet og jobbet med et prosjekt. Det har ingenting med strikking å gjøre. Det handler om skriving. I disse dager kommer det nemlig ut en flunka ny serieroman fra Cappelen Damm med tittelen Sølvbåndet. Og den er det jeg som har skrevet!

image

Slik ser første bok i serien ut. Serien handler om byggingen av Ofotbanen, anleggsliv og dramatikk fra 1899. Handlingen er lagt til Rombaksbotn og Hundalen, og det er kjær lokalhistorie fra Narvik som er det historiske utgangspunktet.

Å skrive Sølvbåndet har vært en prosess. En gøyal og krevende prosess, med mange mange timer med skriving, retting og sletting. Jeg tok ett års permisjon fra studiene for å skrive, og gjett om det har vært et fint år? Faktisk var det rene skjære drømmen å få skrive hver dag, uten annet å tenke på.

Nå nærmer det seg lansering, og 20.oktober er første bok å få kjøpt. Bor du, eller befinner du deg i Oslo mandag 20.oktober, er du velkommen til å bli med på lanseringen! Hurra! Lanseringen kan du lese mer om her. Man må melde seg på, men det er helt gratis, og man får gratis bok signert av meg (rødme), og en overraskelsespose. I tillegg hadde det jo vært veldig hyggelig om noen blogglesere ville hilse på! Det hadde jeg satt veldig stor pris på! Så meld deg gjerne på om du synes det høres ut som noe for deg!

Gratis bok eller abonnement kan du bestille her. Du kan også lese mer om serien og hva den handler om.

Jeg er veldig stolt over å kunne presentere dette, og nå er det bare å krysse fingrene for at flere vil la seg fascinere av sjarmerende rallarer, uforglemmelige kvinneskikkelser og vakker nordlandsnatur. Det vil komme ut en bok i måneden, og jeg kan love mye spenning og flust med godbiter!

Det var dagens selvpromotering 😉 Håper dere bærer over med meg. Men en slik hemmelighet kan man jo ikke bare sitte på? 😉 Neste innlegg blir om strikking, jeg lover.

21 kommentarer om “Sølvbåndet – En drøm i oppfyllelse

 1. Gratulerer! Jeg har allerede bestilt bok, og hadde jeg bodd nærmere, skulle jeg fått med meg lanseringa.Lykke til! Gleder meg til å begynne på serien. Dette var litt av en overraskelse på selveste vinterdagen.

  Stor gratulasjonsklem fra Ingunn

 2. Åh, dette var jammen dagen for overraskelser! Så gøy, og så stilig at du har skrevet en hel serie! Gratulerer så mye med en drøm i oppfyllelse (og masse, masse arbeid!) 🙂

 3. Hei Martine! Fikk faktisk boka di i postkassa i forrige uke. Skjønte med en gang at forfatter var den samme jenta som med denne fine bloggen. Så utrolig flink og kreativ du er! Gratulerer så mye, og lykke til både med skriving, strikking og studier. Takk for koselig kommentar på mitt siste innlegg☺

 4. Så gøy 🙂 Jeg er stor fan av slike serier, leser 8 serier nå, men gjett hvilken serie som blir den nye 🙂 Strikking + lesing = terapi
  Lykke til med boklansering 🙂
  Klem Lene

 5. Fikk første bok av en venn, og måtte bare bestille abonnement etterpå. Veldig spennende og interessant å lese om gamle dager ! Gleder meg til neste bok !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s