Strikking · Votter

Votter med dotter

 

image

Endelig ble disse ferdige, og jeg er så fornøyd! Jeg la opp disse for rundt en måned siden, og har strikket litt av og på. I går kveld felte jeg av, festet trådene og håndvasket dem. I dag er de klar til bruk, hurra!

image

Det var vanskelig å få tatt ordentlig gode bilder som viser hvor fine og skjøre vottene er. De er strikket i Pt2, og det gikk med nøyaktig 50 gram 😉 Litt nervepirrende på slutten av vott nr 2, siden jeg bare hadde ett nøste, men det heldigvis bra.
Det var første gang jeg strikka dotter, eller bobler, alt etter hva man vil kalle det. Det var ikke vanskelig i det hele tatt, men det tar jo litt tid da. Det synes jeg det er verdt, for effekten er veldig fin og spesiell og ser forseggjort ut.

image

image

Mønsteret heter Regina Cable & Bobble Fingerless Mitts og finnes gratis på Ravelry. Oppskriften er veldig tydelig og detaljert, og jeg synes det er sjenerøst at den er delt gratis. Oppskriften er på fingerløse vanter, men jeg valgte å strikke hel vott istedenfor. Da følger man bare mønsteret en stykke lenger og feller av votten samtidig som man strikker mønster. I tillegg strikker man hel og lukket tommel.

image

Disse vet jeg kommer til å bli mye brukt. De gir meg skikkelig koselig vinterfølelse, som er snødekket rognebærtre 😉

God helg! Håper alle får strikket masse ♡

11 kommentarer om “Votter med dotter

  1. En innertier spør du meg! Vottene er kjempefine! Nå kan du møte kuldegradene med et smil.

    God helg fra Ingunn, nettopp tilbake fra en to ukers ferie på Kreta. Det er jammen kaldt her…..

  2. Åh de er superfine, det mønsteret tror jeg ligger lagra på lista mi også. Jeg har strikket en del luer med boblemønter og det ser jo veldig mye mer avansert ut enn det er, også blir det noe ekstra. Planen for i høst er å lage meg noen votter også, vi får se, kanskje blir det akkurat disse! God helg!

  3. Kjempefine votter♡ Ja, boblene er tidkrevende men gir en veldig fin effekt! Skjønner godt at disse raskt ble en favoritt, de ser eksklusive ut og gir meg deilig vinterstemning:)
    Håper du har hatt en fin høstferie!
    Ønsker deg en riktig god uke! Klem:)

  4. Eg får heilt dilla når eg ser det fine du strikkar! 🙂 Vottane såg sjukt lukseriøse og fine ut. Gler meg til å sjå korleis spinninga di blir 🙂 Ha ein forsatt fin strikketid ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s