Halser · Jakker · Strikking

Rosa sommerstrikk

image

Pickles la ut en Sommerbrisjakke i juli, og den bare måtte jeg strikke. Jeg kjøpte garn og begynte på den allerede samme dag som mønstret kom. Jeg trodde det skulle være et kjapt prosjekt og valgte jordbærisrosa bomullsgarn. Imidlertid tok den lenger tid enn jeg trodde, med lange vrangomganger og pinne 3, men sommeren er jo ikke over riktig enda 😉

image

Søte småblomstrede knapper må til. Jeg strikket i Safran, og størrelse M. Da ble den ca en størrelse S. Det gikk med under seks nøster garn, og jeg la på ekstra lenger både på ermer og bol. Mønstret til jakken finner dere gratis i størrelse M hos Pickles.

image

Jeg har også strikket et annet rosa prosjekt som gikk betraktelig raskere, nemlig God morgen-halsen fra Pickles.

image

Dobbel tråd Abuelita 4-tråds, la opp til den største størrelsen, men på pinne 12 istedenfor 15. God, myk, varm og kløfri.

Med andre ord tar jeg med litt rosa sommertøy inn i den nye årstiden 😉

10 kommentarer om “Rosa sommerstrikk

 1. Jakka de var nydelig, og anvendelig. Kjekk å ha under ytterkle når det kjølner. Knappene var jo søte da. 🙂 Halsen blir nok god å ha fremover.
  Du er kjempeflink med pinnene, ikke eldre «tøtta» du er. Har nok hatt en dyktig læremester.
  Ha en fin helg!

 2. Flott jakke! Nydelig rosafarge!
  Jeg vurerte denne, men strikka en Surry Hills cardigan til, og etter 2 av den orker jeg ikke flere vrangmasker på en stund 🙂 Men tommel opp for din innsats og produksjon!!
  Ha en fin kveld:)

 3. Du er helt rå på disse jakkene dine! 😉 Der har jeg hittil kommet til kort. Har egentlig kun gått i kluter i hele sommer, men nå har jeg tatt fatt på tovede votter og den hvite skappelgenseren jeg måtte rekke opp i vår! Litagogenseren ligger enda i strikkeveska, uferdig, og drømmen om en sinnasaujakke ligger og gnurrer oppe i hodet… Jeg tror jeg blir ‘stresset’ av egostrikk… 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s