Presanger · Sokker/strømper/lester · Strikking

Polyhymnia

image

Enda et mønster fra flinke Bitta Mikkelborg. Polyhymnia er fra boka Sokker, men jeg tror også du finner mønstret for 36 kroner på Ravelry. Det var definitivt et av mønstrene som fanget meg mest da jeg kjøpte boka og de var slett ikke så vanskelig å strikke som de først så ut. Jeg liker veldig godt detaljen med at hullmønstret slutter i en spiss, det gjør sokken veldig elegant.

image

Jeg strikket i Sterk fra Du store alpakka, og brukte 80 gram totalt. Sterk er så herlig garn å strikke med. Mykt og glatt, og godt å holde i. Jeg brukte pinnenr 2,5 på hele sokken.

image

Jeg tror nok disse blir bursdagsgave til svigermor til høsten. Hun så at jeg strikket på dem og likte dem veeeldig godt, så hun blir nok glad for nye strømper når det begynner å bli kaldvær igjen.

Det er fortsatt blå strikk på pinnene. Jeg er med i en knitalong som Maria Magnusson driver med sitt helt nye jakkemønster Surry Hills. Det blir skikkelig fint.

image

Jeg tror det kommer til å bli den perfekte cardigan til sommerbruk, og i tillegg er prosjektet kjempefin sommerstrikk.

Håper alle nyter pinsehelga og får tid til litt (eller mye) strikking 🙂

7 kommentarer om “Polyhymnia

 1. Polyhomnia er virkelig et flott mønster. Nydelig farge du har valgt! Jakken ser kjempefin ut, følger spent med i fortsettelsen for å se hvordan den blir til slutt:)

 2. Wow! Du imponerer, utrulig fint! 🙂 deilige sokkar, trur når mottakeren blir kjempe fornøgd 🙂

 3. Tusen takk for den koseligste kommentaren på bloggen min, snille deg♡ Vi skulle tatt en kaffe og strikket sammen i hagen min vet du;)
  Sokkene dine er nydelige! Og fargen er jo bare så utrolig fin! Imponert over at du strikker sokker med så tynne pinner, men det blir jo veldig pent da:)
  Det er sokker på gang hos meg også, håper de dukker opp i bloggen ila uka:)
  Ønsker deg en fin uke, håper solen skinner hos deg også:) Klem

 4. Nydelige sokker! Og deilig blåfarge. Vil tro svigermor blir meget fornøyd☺ Spennende jakke du holder på med. Det tar sin tid med hullstrikk, men resultatet blir jo lekkert til slutt.
  -Anne-

 5. Jeg har bare ikke ord for hvor mye vakkert du strikker! 🙂 Du plukker ut de nydeligste hullmønstre og bare tryller de frem! Jeg skal snart bryne meg på et sokkepar fra Bittami jeg og, må bare bestemme meg for hvilket først! For får jo seriøst lyst til å strikke alle sammen!! 😀 Bitta er superflink med tanke på å lage mønstre, også er de så godt forklart. 🙂

  Da løper jeg tilbake til klutstrikkingen min! Det er det det går i her for tiden nå. 😉

  Ha en alldeles strålende uke videre! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s