Sokker/strømper/lester · Strikking

Søte frøken sommer

image

Søte frøken sommer er det treffende navnet på disse fine sokkene. Jeg har gledet meg lenge til å lage dem, og synes resultatet ble så fint!

image

Sokkene er strikket i Drops Fabel på pinne 2 og 2,25. Tynne pinner, altså, men ankelsokker er jo kjappe å strikke. Mønstret et fra boka «Sokker» av Bitta Mikkelborg, men du kan også kjøpe det på Ravelry sammen med tre andre sokkemønstre. Det går med godt under ett nøste Fabel til et par.

image

Jeg er blitt hekta på sokkestrikk i det siste, og har allerede fått et nytt par på pinnene som jeg koser meg med i kveld.

image

Ren lykke, spør du meg 😉
Ønsker alle en god kveld!

12 kommentarer om “Søte frøken sommer

  1. Ja, visst er de fine! Jeg har også kjøpt boka, men foreløpig har jeg bare sett på alle de fine sokkene. Delikat med hvitt, men nydelig farge på neste par!

    Klem

  2. Kjempefine ankelskadet! Den boka der er ikke bare å ta pause fra;) ett par av pinnene, så er neste par på før du får sukk for deg!

  3. Takk for fine tips til små sokker som kan strikkes.
    Og som et lite tips kan jeg si at linken til Ravelry og sokkemønstrene fungerer ikke.

  4. Ja, du er ikke den eneste som er hekta på sokkestrikk for tiden, og særlig de med hull- mønster☺ Disse var kjempefine, og jeg skjønner godt at du er begynt på et nytt par. Har akkurat handlet meg rosa garn for å starte på enda et par av blondesokkene fra Wenche. O’ Lykke!
    -Anne-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s