12 Months of Knitting · Gensere · Strikking · Uncategorized

Lun genser # 2

Jeg har fått enda en Lun genser av pinnene. Lun genser er virkelig et av mine favorittmønster å strikke, og den forrige jeg strikket har blitt brukt masse.

2014-02-02 11.48.28

2014-02-02 11.48.19

Denne gangen strikket jeg i marineblå med Merino extra fine fra Drops. Jeg strikket størrelse xs og pinne nr 4. Det gikk med ca 450 gram garn.

2014-02-02 11.47.53

2014-02-02 11.49.33

Genseren ble ganske tykk i merino extra fine, og jeg tror det kommer til å bli en god og varm genser både til vinter- og sommerbruk. Jeg kunne godt tenkt meg å strikke enda en i samme mønster (det er et favorittmønster som sagt), men i et tynt garn som det er oppskriften, slik at genseren blir veldig sommerslig og florlett. Så mange planer…

2014-02-02 11.56.35

2014-02-02 11.56.14

Dette er også mitt januarprosjekt i 12 months of knitting og det ble altså akkurat ferdig i tide. Nå har jeg fått litt dilla på kjappe prosjekter på tjukke pinner, men jeg går snart i gang med neste månedsprosjekt, som også er en genser. Først skal jeg bare bli ferdig med en gave 😉
Denne søndagen skal bare brukes til kos. Kanskje bake en kake, helt klart strikke masse og bare kose meg innendørs. Selv om det slettes ikke er så verst å være ute heller når det ser slik ut.

image

Fin søndag til alle!

13 kommentarer om “Lun genser # 2

 1. Det var den ferdig ja! Kjempefin den ble! Jeg er svak for blåfarger;) Skjønner jo a denne er blitt en favoritt, den sitter som støpt på deg:)
  God du har planene klare for videre strikking, hehe, det blir vel mer men nok;)

  Kos deg videre!

 2. Denne var fin! Synes det er så mange svære gensere for tiden, men denne så ut til å være litt nettere. Kjempefin farge!

 3. Se der var den ferdig! Den ble kjempefin! Og jeg fikk ikke mindre lyst til å strikke en, men burde kanskje få ferdig den jeg begynte på før jul….
  Flott blåfarge du har valgt, lurer på hvilken farge du velger neste gang…..?;)

  Ønsker deg en riktig god strikkeuke! Klem

 4. Denne ble veldig fin, og strikket drops merino extra fine så må den jo være helt nydelig å ha på seg. Jeg har ei venninne som holder på med samme genseren nå i originalgarnet, den kjennes veldig bløt og god ut.

  Ha en fin strikkemnd, det blir spennende å følge med på hva denne mnds prosjekt blir 🙂

 5. Godt jobba – ferdig med januar 🙂 Denne er så fin til deg, mønsteret kler deg kjempe godt. Har selv prøvd meg på denne, men passer ikke like godt til min kroppsfigur. Men liker mønsteret godt. Ha en finfin uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s