Presanger · Strikking

Mariuskjole til tantegull

I dag har min søte niese Josefine bursdag og blir 4 år. I gave til henne har jeg strikket rosa selekjole med mariusmønster og jeg synes den ble såå søt!

image

image

image

Vanskelig å begrense seg med bilder når man er fornøyd med noe 😉 Kjolen er strikket i Drops Karisma, og mariusmønsteret er fra heftet Marius tema 29 fra Sandnes Garn. Jeg synes fargene ble så fine sammen, og det skyldes god inspirasjon fra strikkeblogger rundt om 😉

image

Knapper er prikken over i’en, og disse knappene visste jeg ville falle godt i smak hos bursdagsbarnet. Det er treknapper, og de er bestilt fra en salgsside på Facebook, spesielt til dette prosjektet. Fargen på knappene er nøyaktig den samme ceriserosa som på kanten nederst på kjolen.

image

En søt lapp i nakken måtte også på plass. Den er kjøpt i en garnbutikk i Tromsø for en tid tilbake siden. Jeg er så glad i slike lapper og synes virkelig det setter en spiss på hjemmelagede plagg.

image

Jeg håper alle har det fint og nyter desembermåneden. Jeg hygger meg med rolige strikkeprosjekter (NÅ er alt av gaver ferdiglaget og pakket inn), så det er bare koseprosjekter på gang. Skikkelig herlig. En fin kveld ønskes alle!

5 kommentarer om “Mariuskjole til tantegull

  1. Kjempefin kjole! Tenker Josefine blir glad, fin rosa-farge og søte knapper!
    Så praktisk med selekjole, hvit polo og strømpebukse. Perfekt antrekk i jula.

    Klem fra Ingunn

  2. Så nydelig og søt kjole! Er så kjekt å se det mønsteret i andre fargekombinasjoner enn de «originale». Og det gjorde seg virkelig med knappene og merkelapp:)
    Ha en fortsatt koselig adventstid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s