Inspirasjon · Jul

Tips: Ung Husflids julekalender

En ting jeg synes er viktig, er at dagens unge holder liv i gamle håndarbeidstradisjoner. Derfor ble jeg veldig glad da jeg i dag fikk en mail fra en hyggelig dame som fortalte meg om Ung Husflids julekalender som åpner 1.desember.
Jeg fikk veldig lyst å dele tipset videre med dere, for her blir det nok inspirasjon å finne.

image

Ung Husflid er satsningen på barn og unge i Norsk Husflidslag, og de har altså satt i stand en husflidsjulekalender.
Den blir å finne her. Hver dag fra 1. til 24.desember kommer det tips til ting som kan lages, med variasjon i både vanskelighetsgrad og materiale, med andre ord; noe for enhver smak. Kalenderen er helt gratis og åpen for alle. Fint, ikke sant? Nå er det enda en grunn til å glede seg til 1.desember.

Jeg måtte titte litt på prosjektene som allerede lå på siden til Ung Husflid, og jammen fant jeg flere ting som var fine. Spesielt falt jeg for denne husmusa som har hamstret nøtter.

image

Blir det tid før jul, så kan det godt hende den må lages.
Jeg holder på med åttende og siste gryteklut nå, og kjenner det blir litt godt å bli ferdig 😉

Ønsker alle en fin og kreativ kveld 🙂

3 kommentarer om “Tips: Ung Husflids julekalender

  1. Koselig julehusmus:) Som deg syns jeg det er viktig å lære videre håndrabeidstradisjoner til yngre generasjoner. Det er så flott å se så mange unge som kjøper garn og strikker i vei 😉

  2. For ei nydelig husmus! 🙂 Skal sjekke ut siden! Jeg driver med grytekluter for tiden jeg også! Svigerinna mi har bestilt 2 par grytekluter, heldigvis er de forholdsvis raske å strikke, men kjenener det skal bli godt med avveksling fra tykt garn og tykke pinner nå. Jeg hopper snart over på Litago’ genseren! (ligger innlegg på siden min), har fått sikret meg garn før det blir utsolgt hos Pickles. Denne blir nok folk ville etter. Og jeg har elsket Litago’ kua fra jeg var liten, så den vekker gode barndomsminner! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s